Happymom is een online magazine voor iedereen die kinderen heeft.
Onder de button 'Mama' kun je o.a. veel interviews lezen met bekende en onbekende moeders hoe zij prive en werk combineren, er zijn leuke webshops, mail&win acties, lekkerweg-tips, en je kunt ons natuurlijk ook op Facebook en Twitter volgen!  

Happymom op Twiter

 

Project Project Mc² Seizoen 3 staat nu op Netflix!T

Project Mc² Seizoen 3 staat nu op Netflix!

Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden opte lossen. #streamteam  

Geluk voor kinderen 2

Geluksexpert Leo Bormans schreef een schitterend vervolg op Geluk voor kinderen. 

Dit boek gaat over vriendschap. Goede vrienden zijn belangrijk voor een gelukkig leven. Misschien heb je veel vrienden, misschien heb je er één. Misschien heb je nog geen vriend, maar dan komt er vast nog wel iemand op je weg. 

Het tweede deel van Geluk voor kinderen laat zien hoe je een vriend kunt zijn en blijven. Want nog belangrijker dan vrienden hebben, is vrienden zijn.

Van moppermama naar Happymom!Voortdurend corrigeren en waarschuwen is doodvermoeiend en geen kind gaat er echt beter van luisteren. Integendeel. Je hoort jezelf de hele dag door mopperen dat er echt naar mama geluisterd moet worden en anders zwaait er wat…Hoe word je wel een happymom? Het motto van de Opvoeddesk: Gelukkige kinderen, Gelukkige ouders!
Leg liever het accent op wat goed gaat, moedig je kinderen aan door te vertellen wat je van ze verwacht (en niet alleen wat ze niet mogen) en geef complimentjes bij ieder stapje in de goede richting. Benoem vooral het effect. ‘Super Tim! Je bent een kanjer van een opruimer! Als jij de borden in de vaatwasser zet, dan lukt het ons om op je skateboard naar school te gaan. Als je het complimentje direct geeft (en niet pas ’s avonds in bed) maakt het dubbel zoveel indruk! Lees hier de tips en nog meer informatie!     

Op de hoogte blijven van Happymom? Meld je aan!

Heb jij interesse om meer te lezen over hoe andere moeders het moederschap combi-neren met de rest van hun leven? Meld je dan nu aan voor de Happymom-nieuwsbrief. Lees meer verhalen over moeders, tips, leuke gadgets voor jou en je kind, makkelijke recepten die jij en je kind lekker vinden, uitjes, knutselideetjes en nog veel meer! Klik hier voor meer informatie.